30 April 2010

Idag har vi gått runt och tittat lite vad de flesta grupper jobbat med. I Tallåsaulan håller bygg och dekorgruppen på att skapa en scen. Det verkar gå fint, för att de jobbar med stort engagemang. Vi letade efter skådespelarna, men tyvärr var de nere i Safiren. Vi gick ner dit men hittade ingen information därnere heller. Textilgruppen arbetade för fulla muggar i slöjdsalen, det borde de också eftersom de har mycket jobb att göra under ett väldigt litet tidsschema. Ganska jobbigt kan jag tänka mig. 
Cafégruppen bakar idag kladdkaka och det ska bli väldigt intressant att se hur det blir. De är väldigt duktiga på att baka även fast de är killar, höhöhö. ;) 
Dansarna dansade på som vanligt, fast de har börjat använda hattar i sina danser, tydligen.  
Vi i dokumentationsgruppen jobbar på som vanligt, även fast vi har ett ganska mycket lugnare jobb än de flesta, bland annat har vi gjort ett nyhetsblad, som vi gör varje dag, men vårat program för musikalen är inte klart.
Vi har lagt märke till att våran blogg har spridit sig ganska snabbt, till och med ut i världen. Bland annat har vi läsare ifrån Storbrittanien, Kroatien, Finland, USA... Ja det är ju väldigt kul, och vi hoppas på fler läsare!
Så ja, det finns inget mer att skriva här. Vi har en trevlig fredag och hoppas att ni som läser detta också har det.

Trevlig helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0