Premiären i bilder

Klicka för större bild

  

  

          

  

  

PREMIÄR!!!

En fullsatt aula fick ikväll se premiären av musikalen DOWNSTAIRS. Det blev en succé med mycket applåder, busvisslingar och inte minst skratt. Årets musikal bjuder på en hel del roliga repliker och karaktärer. Vad sägs om en puckelryggig vaktmästare, ett par twittrare och tre poliser vid namnen Ditt, Datt och Dutt.
Alla i år 9 gjorde en kanoninsats för att kvällens föreställning skulle kunna bli så här bra. Alla insatser är lika värda...utan er....ingen musikal!
I foajén kunde publiken lägga ett frivilligt bidrag....vilket uppskattas ha blivit strax över 1000 kronor i kväll. Vi får se om vi slår det imorgon.
Bilder på Musikalpremiären läggs upp imorgon. Vi jobbar på för att kunna uppdatera snart igen!


Sov gott!

Nu är det nära!

Imorgon är det äntligen premiär på musikalen DOWNSTAIRS kl.19.00. Det ska bli mycket kul att fylla Tallåsaulan med släkt, vänner och anhöriga. Eleverna har idag fått sina biljetter till önskad föreställning. Då biljetterna är gratis finns möjligheten att lämna ett frivilligt bidrag. Detta bidrag brukar vi i produktionen skänka till ett välgörande ändamål. Vi har ännu inte tagit ett beslut om vilket. BRIS har varit en organisation vi tidigare hjälpt med pengar från musikalen. Vi meddelar vilken det blir senare. Dokumentationsgruppen samlar in slantarna i foajén innan och efter föreställningen.
Övriga föreställningar är torsdag 9.00 för år 6 på Öster, Väster och Sandbäcken. Tallås år 9 och Tallås musikklasser. Vi har en till föreställning kl. 13.00 för Södra skolans samtliga klasser och Interkulturella Enheten. Slutligen är det musikalfinal kl. 19.00.  Det blir en tuff dag för samtliga. Men rolig såklart också!

Imorgon onsdag kan man hämta ut sin musikaltröja i sal 25. Det är viktigt att det görs innan genrepet som sker kl. 13.00. Ni som inte fått biljetter pga sjukdom vid beställningstillfället tar kontakt med mig (Linda) i sal 25 under morgondagen, så löser vi det.

Jobba på nu alla nior in i det sista!
Välkomna alla ni andra med biljett!

Linda

4 Maj 2010

Idag har det varit full rulle på alla fronter. Det har repeterats föreställning och det har sålts t-shirts och delats ut biljetter i massor. Vi i dokumentationsgruppen har filmat, sålt tröjor och delat ut biljetter. Nästan alla grupper har arbetat i aulan idag, orkestern och kören, skådespelarna, dansarna och scen och dekor. De har dragit igenom hela föreställningen från början till slut. Vi var självklart där och tittade och vi tycker att det ser riktigt bra ut! Det märks att de har övat så att de är fullt förberedda inför morgondagen. Imorgon är det genrep klockan 13.00 och premiär 19.00. Varmt välkomna! (om ni har biljett förstås)

3 Maj 2010

Idag har en del av dokumentaionsgruppen planerat var kamrorna ska stå, samt letat efter stativ. Tröjorna och biljetterna kan hämtas imorgon i sal 25. Skådespelarna jobbar hårt ikväll och börjar därför klockan 12 och håller på tills kvällens mörker faller över aulan. Det blev inget fika idag :( eftersom cafégruppen gjorde kvällsmat (piroger) åt skådespelarna. Hoppas övningen ger resultat så vi får en grym show! Det har faktiskt inte hänt så mycket idag. Dansarna har flyttat in till aulan en stund för att öva på ground zero med orkestern medan ljud och ljus soundcheckade. Dokumentationsgruppen fortsätter sitt arbete med att informera om alla nyheter!


RSS 2.0