Torsdag den 29 april. :)

Hej hej hej hemskt mycket hej, natalie och emelie som sköter bloggandet idag då :) 



Idag så serverar café gruppen rågsikst bröd med lite ost på om det önskas. I köket är det som en hockeymatch mellan killarna erkänner Emma Sandin som har han dom cafégruppen i år.



Och skådisarna har börjat att agera igenom hela musikalen bit för bit. Det börjar faktist bli riktigt bra! Även fast man bara sitter och kollar på repetionen så får man sig ett par skratt :D Det gillas !










Dansarna har vi inte hunnit att titta till hos eftersom att dom ska ta rast såfort vi kommer dit för att ta kort och fråga hur läget ligger till.. Men men så kan det va ibland.


Orkestern däremot är alltid i full gång när vi kommer och kollar till. Det låter faktist riktigt bra. Igår när vi kom och kollade till dom så spelade dom Michael Jacksons Bad och idag så spelade dom "it's raining men".




Vi i dokumentationsgruppen har också haft fullt upp, vi har bland annat mailat Katrineholms kuriren och berättat om vår musikal och så har endel av oss fått börjat så filma lite. Det kommer kanske med i extramaterialet på musikal dvd'n. Kommer nog bli riktigt awesome :D





Vi har även riggat upp en station inne i bibloteket för biljett beställningar. Där kan man även betala sin tröja om man vill ha den saken ur världen.


Kommentarer
Postat av: Cissie

Åhhh!! Vilken duktig dokumentationsgrupp vi har - ni är suveräna!

2010-04-29 @ 19:09:22
Postat av: emelie lindström

bara bra ord om orkestern och kören, det är bra!! ;) haha :D

2010-04-29 @ 19:09:37
Postat av: felicia

om man inte visst och ändå vill ha biljeter hur gör man då?

2010-04-30 @ 17:44:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0