Nu är det nära!

Imorgon är det äntligen premiär på musikalen DOWNSTAIRS kl.19.00. Det ska bli mycket kul att fylla Tallåsaulan med släkt, vänner och anhöriga. Eleverna har idag fått sina biljetter till önskad föreställning. Då biljetterna är gratis finns möjligheten att lämna ett frivilligt bidrag. Detta bidrag brukar vi i produktionen skänka till ett välgörande ändamål. Vi har ännu inte tagit ett beslut om vilket. BRIS har varit en organisation vi tidigare hjälpt med pengar från musikalen. Vi meddelar vilken det blir senare. Dokumentationsgruppen samlar in slantarna i foajén innan och efter föreställningen.
Övriga föreställningar är torsdag 9.00 för år 6 på Öster, Väster och Sandbäcken. Tallås år 9 och Tallås musikklasser. Vi har en till föreställning kl. 13.00 för Södra skolans samtliga klasser och Interkulturella Enheten. Slutligen är det musikalfinal kl. 19.00.  Det blir en tuff dag för samtliga. Men rolig såklart också!

Imorgon onsdag kan man hämta ut sin musikaltröja i sal 25. Det är viktigt att det görs innan genrepet som sker kl. 13.00. Ni som inte fått biljetter pga sjukdom vid beställningstillfället tar kontakt med mig (Linda) i sal 25 under morgondagen, så löser vi det.

Jobba på nu alla nior in i det sista!
Välkomna alla ni andra med biljett!

Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0